Broschyrer

Broschyrer

Broschyrer, häftad

Företagsbroschyrer, klubbhäften o.s.v. -med fri formatinmatning.

Broschyrer limfalsad

Prisvärda, snabba och
kvalitativt exklusiva: Våra
broschyrer i digitaltryck

Broschyrer snabbtryck

Beställningar fram till
kl. 10.00 färdigställs på
samma arbetsdag.

Broschyrer, spiralbindning

Särskilt stabil tack vare spiralbindning (även kallad Wire-O-Bindning).


Förfrågan

Tveka inte att höra av dig till oss angående dina planer och projekt, vi hör av oss inom 24 timmar.

TRYCKA KLASSISKA BROSCHYRER FÖR DITT REKLAMMÅL

Broschyrer är ett omtyckt instrument i marketing-mix och bidrar till att förverkliga ett brett spektrum av mål – från företagspresentation till produktmarknadsföring. Vare sig globalt företag, nationellt baserade små och medelstora företag eller lokal förening: Broschyrer kan användas på många sätt. Klassiker, som våra kunder tycker mycket om, är broschyrer i A4-format. Vi trycker alla broschyrer på exklusivt bildtryckpapper med häftning, bindning eller limning enligt önskemål. Dessutom kan vi trycka broshurer i små upplagor redan från ett exemplar!

BROSCHYREN VS. KATALOGER: HÄFTNING, BINDNING OCH KLISTRING

I vår onlineshop skiljer vi på broschyrer och kataloger enligt hur de häftas ihop. Medan vi häftar ihop broschyrer med häftklamrar, ringöglor, spiralbindning eller limfals, limmas alltid kataloger hos oss eller häftas ihop med en tråd. Om klamrar, bindning eller limning: Varje typ av bearbetning är stabil och erbjuder särskilda fördelar.

Oftast låter våra kunder trycka broschyrer med klammerhäftning, som stabilt kan hålla ihop 80 sidor plus omslag. Klamrar erbjuder fördelen, att sidorna kan slås upp nästan platt, och så att bilder och andra motiv kommer att se mycket bra ut. Dessutom är häftklamrar inte särskilt påfallande.