VÄLKOMMEN TILL

SOFT PRINT

SOFT PRINT

Med lång erfarenhet inom grafisk design och tryck av alla slag kan vi hjälpa dig med ditt projekt från idé hela vägen till verkställande. Vi kan designa och utforma tryck-kampanjer utifrån din vision och sedan fullfölja trycket ända till montering. Det är viktigt för oss att anpassa oss efter dina behov och finnas tillgängliga när du behöver oss.

Vi på Soft Print har alltid som första mål att sätta kundens drömmar i fokus och komma på hur vi kan ge dig det du föreställer dig. Det är grunden i allt vi gör. Vi förstår även vikten av att vara noggranna och är stolta över att kunna leverera beställningstryck av hög kvalitet – om vi inte kan det, så tar vi oss inte an uppdraget.

Varför välja oss

Exempel på tidigare projekt vi hjälpt kunder med inkluderar att designa hela stilen för restauranger – från inredning till menyer till logotyper – och att trycka och montera storskaliga reklamkampanjer på Sveriges största galleria. Vi är ett tryckföretag för affärskunder som ser stort.

Kvalitet

Vi använder produkter av högsta kvalitet i tryckeritjänster och levererar ditt arbete med de finaste detaljerna.

Rimligt pris

Vi producerar speciallösningar för våra kunders budgetar genom att ge det bästa priset i vart och ett av våra projekt.

Snabb leverans

Vi vet att din tid är värdefull. Vi påbörjar vårt arbete vid utlovad tid, vi levererar arbetet på utlovat datum.

Pålitlig

Alla serviceprocesser, från utförande till kvalitetsmaterial som används, är trovärdig och transparenta.

Garanterat

Vi står alltid bakom den service vi tillhandahåller, vi hjälper dig inte förrän jobbet är klart, utan även efter att jobbet är klart.

Anpassat efter dig

Inget projekt är det andra likt. Därför anpassar vi alltid vårt arbete efter dina behov och önskemål.